BLOGS VAN LUMICK

Visualiseer daglicht met een LED systeemplafond

Geplaatst op 10:43 in interieur design door Lumick.com

Op kantoor, in de wachtkamer van de tandarts of op school; de sfeer in een ruimte is bepalend voor onze stemming. Het interieur van een ruimte is in dit geval doorslaggevend. Welke kleuren hebben de muren? Welke belichting verlicht de kamer? En schijnt er daglicht door de ramen? Creativiteit, een positieve bui, productiviteit en een kalmerende stemming worden gemotiveerd door de juiste kleuren in het interieur op te nemen. Daarnaast is daglicht van groot belang, want zo creëert u binnen een buitengevoel. Lumick simuleert daglicht door middel van een LED systeemplafond en geef uw ruimte een energyboost.

Zdsgn O 2 scaled e1662985211408

Zet uw ruimte in een helder daglicht

Lumick biedt u alle mogelijkheden om het daglicht naar binnen te halen. Een LED systeemplafond is innovatief, duurzaam, warm en heeft een krachtige werking. In combinatie met een inspirerend en prikkelend design krijgt uw ruimte een positieve lading. Tevens bieden de LED panelen van Lumick tal van voordelen op het gebied van gezondheid, productiviteit en positiviteit. Denk hierbij aan verbeterde prestaties, hogere concentratie en meer energie op de werkvloer. Ook kan een LED systeemplafond stress en angst wegnemen. In wachtruimtes en zorgomgevingen brengt dit een kalmerend effect teweeg. Deze resultaten worden als prettig ervaren.

Uw ruimte bloeit op met deze vernieuwende designs

Een fris buitengevoel creëren kunt u bewerkstelligen door uw plafond te sieren met een eigen design of door te kiezen uit een van de honderden innovatieve designs van Lumick. De foto’s van Lumick hebben een hoge resolutie voor een uniek LED systeemplafond. Het lijkt net of u echt naar een sterrenhemel of wolkenlucht kijkt. Zo zullen u, uw collega’s en bezoekers zich energieker voelen wanneer u kiest voor een wolkenplafond. Indien u graag een kalmerend effect wilt bewerkstelligen, kan een sterrenhemel plafond rust bieden. Heeft u zelf een prachtige foto die u graag aan uw plafond ziet schitteren? Ook dit kan. Denk hierbij aan een eigen originele foto of uw bedrijfslogo. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en streven we naar de unieke daglichtervaring. De LED panelen zijn een ware toevoeging voor uw interieur.

Energiebesparende LED panelen

Bij Lumick bent u verzekerd van een zuinig systeemplafond. Ten opzichte van de welkbekende gloeilamp besparen LED panelen extreem veel energie. De verlichting doet hier echter in geen enkel opzicht aan onder; u kunt zelfs profiteren van meer en beter licht en goede lichtkwaliteit. Tevens gaan de LED panelen lange tijd mee en kunt u langdurig genieten van de unieke ervaring, positieve effecten van uw LED systeemplafond. U kijkt naar een haarschelp beeld van een uitzicht naar keuze.

Kies voor meer energie en een fris buitengevoel

U kunt binnen in uw eigen ruimte zelf een buitengevoel ervaren. Geniet van een rustgevend gevoel, opperste concentratie, meer energie, hogere productiviteit of een unieke ervaring. Uw collega’s, bezoekers en uzelf leven op van daglicht. Profiteer van positiviteit en een fraai interieur en breng een LED systeemplafond aan op de werkvloer, in uw zorgomgeving of op uw eigen gewenste locatie. Neem snel contact op met Lumick.com en ontdek de mogelijkheden van een LED panelen.

Op de hoogte blijven van Lumick?