PHOTO WALL

Light up your LED art

Zoekt u naar een manier om uw lege wanden op te vullen? Kale muren zijn verleden tijd met de LED Photo Wall van Lumick. De mooiste verlichtingen worden gecombineerd met hoge kwaliteit foto’s. Voor de LED Photo Walls is er een dunne lijst ontwikkeld voor aan de muur. Deze lijst heeft dezelfde unieke kwaliteiten als onze andere plafondproductenDe LED Photo Walls van Lumick passen in iedere ruimte. Voor iedere woonkamer, kantoorruimte of instelling hebben we een geschikte afbeelding.  

Download de brochure voor meer informatie of bekijk onze Photo Ceilings.

wand 103x103

Photo Wall

Standaard

Photo Wall

Plus +

Ontwerp

De afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan een grote collectie foto’s van hoge kwaliteit. Om u op weg te helpen met het ontwerp hebben we voor u een online beeldbank gecreëerd. Hier kunt u kiezen uit verschillende haarscherpe foto’s die we hebben geselecteerd.

Heeft u niet uw droomfoto kunnen vinden? Geen probleem. U kunt ook een eigen foto gebruiken in de producten van Lumick. Onze ontwerpers kunnen altijd het gewenste effect voor u creëeren.

 

lumick website mockup

Print

Door het gebruik van hoge resolutie foto’s weet Lumick het gevoel van buiten écht naar binnen te halen. Uw ontwerp wordt met de hoogste kwaliteit geprint. Uiteraard wordt dit op speciaal lichtdoorlatend papier gemaakt. Zo maken we het licht gevoel zo realistisch mogelijk. Ook kunnen de afbeeldingen iets donkerder of lichter geprint worden om op deze manier voor u het gewenste effect te creëeren. 

Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn. Neem snel contact op met Lumick om de mogelijkheden te bespreken!

 

Frame

De LED panelen van Lumick zijn verkrijgbaar in een aantal standaardformaten. Zo is de Photo Wall beschikbaar in een aantal standaardformaten, namelijk 90×120, 100×100 en 120×180 cm. Bent u op zoek naar een afwijkend formaat? Met Photo Wall Plus+ is dat geen enkel probleem.

De frames van Lumick zijn licht en gemaakt van een stevig materiaal. Standaard worden de frames voorzien van een nette witte kleur. Deze rand past goed in iedere ruimte. Met Photo Wall Plus+ kunt u ook kiezen voor een andere kleur.

LED licht

De panelen van Lumick worden voorzien van LED licht. De kleurtemperatuur van onze verlichting komt overeen met de kleur van daglicht. Dit in combinatie met onze hoge resolutie foto’s zorgt ervoor dat het lijkt alsof je door een levensecht venster naar buiten kijkt. Daarbij ervaart men ook dezelfde positieve effecten als van daglicht. Bent u op zoek naar nog meer lichtsterkte voor een donkere omgeving? Met Photo Wall Plus+ kunnen we de lichtsterkte voor u verdubbelen!

Ook zijn de producten van Lumick dimbaar. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld 0-10V, DALI of met een afstandsbediening. Ook kan u kiezen tussen een painting met glaseffect of juist ontspiegeld. De mogelijkheden zijn oneindig! 

Monteren

We denken graag met u mee over welke LED panelen geschikt zijn voor uw ruimte en passen bij uw wensen. Onze standaardpanelen zijn gemaakt voor iedere muur en bieden een gemakkelijke ‘plug and play’ oplossing voor het licht. Dit maakt het mogelijk om de panelen binnen een lunchpauze te installeren. Zo zorgt Lumick dat het gewenste beeld uw kamer weer tot leven brengt!

Download hieronder de gebruiksaanwijzing voor een uitleg van de installatie. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

wall art cut out e1661861052618

Maatwerk

Voor iedere woonkamer, werkruimte en instelling heeft Lumick een geschikte oplossing. Met Photo Wall Plus+ is maatwerk geen probleem. Lumick maakt de panelen zelf in Nederland waardoor er snel geschakeld kan worden. Heeft u een uitdaging voor uw ruimte? Neem dan snel contact met ons op. Dan gaan we voor u op zoek naar de juiste oplossing.

Projecten

Bent u op zoek naar een unieke LED painting? Heeft u een speciale wens of bent u op zoek naar een ander kleurenprofiel? Met onze LED paintings leveren we maatwerk om aan uw wensen te voldoen. We helpen graag bij het aanreiken van ideeën. Laat u inspireren door een aantal van onze succesvolle projecten.

Op de hoogte blijven van Lumick?