BLOGS VAN LUMICK

De positieve effecten van een fotoplafond op uw medewerkers

Geplaatst op 16:34 in interieur design door Lumick.com

Vaak brengen mensen een groot deel van hun tijd door in een kantoorgebouw. Jammer dus dat kantoren vaak van die saaie systeemplafonds hebben. Een fotoplafond van Lumick.com kan een saai kantoor omtoveren in een inspirerende, sfeervolle ruimte waar werknemers zich graag in bevinden. Uit onderzoek blijkt dat een foto in uw plafond een positief effect heeft op de stemming van mensen die hun dag op kantoor doorbrengen. Dit positieve effect uit zich onder andere in een hogere productiviteit en helderheid van uw werknemers. Verfraai uw kantoor met een fotoplafond van Lumick.com.

Een fotoplafond wordt verlicht met behulp van speciale LED panelen en is in ieder systeemplafond te plaatsen. Dergelijke LED panelen zijn geschikt voor zowel grote als kleinere ruimtes. Zo kunnen kleine en afgesloten kantoorkamertjes met behulp van een verlicht fotoplafond aanzienlijk ruimtelijker ogen en daarom zullen werknemers het veel prettiger vinden om in deze ruimtes aan het werk te gaan. Ook voor andere omgevingen in kantoren, zoals recepties en conferentiezalen zijn verlichte fotoplafonds een uitstekende keuze. Door de eindeloze mogelijkheden van het Lumick.com fotoplafond kunt een ontvangsthal omtoveren in een unieke ervaring voor uw bezoekers. Onze slogan is niet voor niets “Create your own sky”. De mogelijkheden worden enkel beperkt door uw eigen creativiteit.

De mogelijkheden van een foto in uw plafond zijn eindeloos. U kunt ons een eigen foto aanleveren of misschien wilt u wel uw bedrijfslogo gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een foto te kiezen uit onze eigen database. Lumick.com heeft jarenlange ervaring met de montage van een fotoplafond. Zelfs als u op het werk of misschien thuis niet eens over een systeemplafond beschikt dan hebben wij daar een oplossing voor. Daarom is het altijd verstandig om samen met ons de mogelijkheden te verkennen alvorens u een definitief besluit neemt. Breng meer leven in uw kantoor en neem contact op met Lumick.com.

Op de hoogte blijven van Lumick?