Photo Ceiling

Toegepast in de zakelijke, recreatieve of medische ruimte: ons standaardproduct is dé oplossing voor een realistisch wolkenplafond met daglicht ervaring tegen een zeer scherpe prijs. Door de standaardformaten 60×60, 120×60 en 120×120 kunnen de ultradunne LEDpanelen zelf eenvoudig in het systeemplafond geïnstalleerd worden. Het Lumick.com standaard wolkenplafond kan uitgevoerd worden met een eigen afbeelding of één van onze haarscherpe foto’s. Een paneel lifter zorgt ervoor dat de afbeelding een paar centimeter hoger ligt dan het bestaande plafond, waardoor er een realistisch dakraam naar buiten ontstaat.

Standaard

Onze panelen zijn standaard te verkrijgen in de systeemplafondformaten 60×60, 60×120 en 120x120cm.

Offerte aanvragen

Maatwerk

Lumick maakt de panelen zelf in Nederland waardoor maatwerk geen enkel probleem is.

Neem contact op

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Onze Standaard panelen zijn gemaakt voor in het systeemplafond en voorzien van een ‘Plug en Play’ oplossing voor het licht. Hierdoor zijn onze panelen binnen een lunchpauze te installeren.

DIMBAAR

Al onze panelen zijn standaard dimbaar. Graag horen we van jou op welke manier. Denk bijvoorbeeld aan 0-10V, DALI of met een afstandsbediening.

EXTRA VERLICHTING

Sommige situaties vragen om meer licht, dit is geen probleem met onze Plus panelen.

ANDERE LED

Al onze panelen worden standaard uitgevoerd met Daylight LED maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

GLANZEND OF ONTSPIEGELD

Bij ons mag je kiezen of je de panelen met een glaseffect wilt hebben of juist ontspiegeld.

LUMICK LIFTER

Onze panelen worden standaard voorzien van een lifter waardoor je het gewenste dakraameffect krijgt.

ANDERE KLEUR

Onze profielen worden standaard voorzien van een witte lifter. Wil je een andere kleur, dan is dat geen enkel probleem.

GEEN SYSTEEMPLAFOND

Er zijn verschillende mogelijkheden indien je geen systeemplafond hebt.

Fotografie

Je kunt kiezen tussen onze haarscherpe foto’s, online beeldbanken of je eigen ontwerp. Onze ontwerpers kunnen altijd het gewenste effect creëren.

CTA_NL_pricelist
CTA_NL_brochure

ALBEDA COLLEGE

Het Albeda College in Vlaardingen, was op zoek naar manieren om een multifunctionele ruimte te creëren voor de leerlingen. Een plek waar leerlingen zich overdag lekker kunnen ontspannen en zelfstandig werken wanneer dit nodig is.

EYE MEDIA TELEVISION

Het hoofdkantoor van EM|TV, gevestigd in Amsterdam, wilde een uniek element aan hun huidige directiekamer toevoegen. Met een wolkenplafond heeft de ruimte een open en aangenaam karakter gekregen.

SG SPIERINGSHOEK

De scholengemeenschap Spieringshoek heeft twee stilte ruimtes voorzien van wolkenplafonds. De plekken bieden leerlingen de mogelijkheid om aan huiswerk en groepsprojecten te werken.