BLOGS VAN LUMICK

Creëer een prettige sfeer met een LED plafond!

Geplaatst op 17:23 in interieur design door Lumick.com

Wilt u een sfeervolle ruimte voor zakelijke, recreatieve of medische doeleinden? U kunt uw interieur op een eenvoudige manier sieren met een LED plafond. De mogelijkheden zijn talrijk en u profiteert van de vele voordelen: van scherpe prijzen tot gemakkelijke installatie. U kunt daglicht creëren in ruimtes die geen ramen hebben. Het LED plafond is een stijlvolle oplossing. Bent u benieuwd hoe deze plafonds uw ruimte kunnen flatteren? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden van Lumick!

Een ontwerp met gewenst effect

Wilt u graag daglicht creëren in een ruimte met weinig of geen ramen? Dit kunt u realiseren door het installeren van een LED plafond. Hierbij heeft u de keuze uit tal van ontwerpen. Zo weet u zeker dat u een ontwerp vindt dat bij uw organisatie of ruimte past. U heeft de keuze uit een van onze haarscherpe foto’s, maar u kunt ook een kijkje nemen in de beschikbare online beeldbanken. Onze ontwerpers staan altijd voor u klaar om een design te verwezenlijken dat het gewenste effect voor u creëert. Heeft u zelf een creatieveling in huis? Dan realiseren wij dat uw eigen ontwerp uw plafond siert. Hierbij hebben we speciale aandacht voor het dakraameffect. Daarom zijn onze panelen voorzien van een Lumick filter. Dit houdt in dat de afbeelding van het ontwerp een paar centimeters hoger ligt dan uw bestaande plafond. Zo oogt uw ontwerp als een realistisch dakraam!

Dim uw plafond handmatig

Voor het gewenste effect zijn er meerdere factoren van belang. Zo krijgt u ook de mogelijkheid om het licht van uw plafond te dimmen. Wij horen graag van u op welke manier u dit zou willen doen. Gebruikt u hier graag een afstandsbediening voor of kiest u voor analoog (0-10V) of digitaal dimmen(DALI)? Wij voldoen graag aan uw wensen. Zo kunt u bij Lumick ook kiezen voor een glanzend ontwerp of ontspiegeld glas. Welke panelen hebben uw voorkeur?

Uw plafond snel en gemakkelijk geïnstalleerd

Zonder dat u er last van heeft, wordt uw LED plafond al geïnstalleerd. Onze panelen zijn speciaal gemaakt voor systeemplafonds, zodat deze eenvoudig geplaatst kunnen worden. Door de ‘plug en play’ oplossing verlicht het plafond uw ruimte al in no-time. Zo zorgen we ervoor dat u geen tijd hoeft in te leveren voor de installatie. Als u gaat lunchen, regelen wij dat uw plafond is geïnstalleerd voordat u terug bent.

Positieve afleiding en meer energie

Het LED plafond van Lumick oogt niet alleen fraai en uniek, maar zorgt ook voor een prettige sfeer in de ruimte. Zo zal u merken dat uw energie en die van uw collega’s of bezoekers toeneemt. Door het dakraameffect voelt men zich minder ‘opgesloten’ in een ruimte en zorgt dit tot een buitengevoel. Dit zorgt voor een vermindering van angst en stress. Zo realiseert u een aangename ambiance en een gezonde (werk)omgeving.

Uw LED plafond: de visuele wow-factor in uw organisatie

Zoekt u naar een snelle oplossing voor het upgraden van uw interieur? Laat uw LED plafond al in een lunchpauze installeren. Kies voor een ontwerp dat bij u en uw organisatie past en profiteer van de vele bijkomende voordelen. Het dakraameffect creëert een buitengevoel en oogt uniek! Welk effect wilt u creëren in uw ruimte? Neem nu contact met ons op!

Op de hoogte blijven van Lumick?