Lumick.com LED Wolkenplafond

Haal buiten naar binnen! Met een Lumick.com LED Wolkenplafond neemt u een voorsprong op de concurrentie. Door de positieve eigenschappen van een ‘Healing Environment’ te benutten, behaalt u voordeel op de werkvloer. Een Lumick.com wolkenplafond is al verkrijgbaar vanaf €195,- per paneel.

Een Lumick.com LED wolkenplafond is van de allerhoogste kwaliteit omdat wij alles in Nederland laten fabriceren. Wij zitten dicht op de productie en kunnen meteen ingrijpen als iets niet aan onze hoge maatstaven voldoet. Om deze reden bieden we 2 jaar garantie op een Lumick.com LED wolkenplafond. Onze LED lampen hebben maar liefst 50.000 branduren en onze hoge resolutie foto prints blijven tientallen jaren kleurecht.

Elk wolkenplafond wordt geleverd met hoge resolutie foto’s van echte zomerse wolkendekken. In onze webshop kunt u kiezen uit meer dan 300 verschillende print-combinatie’s. Ook is het mogelijk om uw eigen foto’s te gebruiken in een Lumick.com wolkenplafond. Met de nieuwste printtechnieken wordt de door u gekozen foto geprint op speciaal backlit PVC. Dit wordt gelamineerd en in combinatie met de energie-zuinige LED daglicht lampen zorgt dit voor een zéér natuurgetrouwe weergave.

lum_cta-button_downloadbrochure_02

Door het unieke ontwerp van het Lumick.com plafond, komen de foto’s een paar centimeter verdiept in het systeemplafond te liggen. Hierdoor ontstaat een gevoel van diepte, waardoor het net lijkt alsof men door een echt skylight naar buiten kijkt. Een Lumick.com wolkenplafond is eenvoudig zelf te plaatsen in elk standaard systeemplafond. Lumick.com wolkenplafonds zijn vooral populair in kantoren, vergader- en wachtruimtes.

Daarnaast heeft het laten plaatsen van een wolkenplafond nog meer voordelen. Het is namelijk bewezen dat door het gevoel van meer natuurlijk daglicht in de ruimte, je veel meer energie krijgt. Daarnaast zou het ook voor minder stress op de werkvloer zorgen.

De speciale eigenschappen van een Lumick.com LED wolkenplafond biedt een ideale oplossing voor bedrijven en instellingen waar vaak een tekort aan daglicht is. Neem contact met ons op als u specifieke vragen heeft. Wij staan u graag te woord.

lum_cta-button_prijslijst
Tags: