VACATURE:
COMMERCIEEL MEDEWERKER
BINNENDIENST

Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Wil jij bijdragen aan de transformatie van verschillende ruimtes zoals ziekenhuizen, tandartspraktijken, scholen, winkels en kantoren met innovatieve LED-plafonds en LED-wandpanelen? Dan is dit jouw kans! Lumick, dé toonaangevende leverancier van hoogwaardige LED-producten, zoekt een gedreven commerciële medewerker om ons klantenbestand in Nederland verder uit te breiden. Heb jij de expertise om het volledige potentieel van onze LED-verlichtingsoplossingen op nationaal niveau te benutten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag op kantoor. Na een gezellig praatje met je collega’s en een kop koffie in de hand ga je aan de slag. Je opent je CRM-systeem om je te oriënteren op de lopende klantrelaties en potentiële leads. Je bekijkt de laatste updates en notities om goed voorbereid te zijn op het contact met de klant. Je voert telefoongesprekken met bestaande klanten. Je luistert naar hun behoeften en helpt hen om de juiste LED-oplossing voor hun specifieke ruimte te vinden.

Tijdens de lunchpauze sluit je je aan bij het wandelgroepje of lunch je gezellig met het team. Na de lunch heb je contact met je Franse en Engelse wederverkopers, welke je ondersteunt bij de inkoop en bij hun projecten.

Voordat je de dag afsluit, heb je nog een videovergadering met een potentiële partner in de retailsector. Je presenteert de mogelijkheden van Lumick’s LED-wandpanelen en bespreekt hoe ze kunnen bijdragen aan de sfeer en klantervaring in hun winkels.

Jouw profiel

Je bent een zelfstandige en proactieve professional. Je bent commercieel ingesteld en hebt ervaring met telefonische verkoop. Je bent doel – en resultaatgericht, vastberaden en flexibel. Je hebt het vermogen om je in te leven in (potentiële) klanten uit verschillende sectoren en kunt naadloos schakelen tussen verschillende gesprekspartners. Ervaring met het binnenhalen van new business is een sterke pré.

Extra pluspunten

Je bent creatief en een tikkeltje technisch. Je hebt er geen problemen mee om met het marketingteam mee te denken. Je houdt van gezelligheid en vindt het leuk om af en toe informele activiteiten met collega’s bij te wonen.

Wat bieden wij jou?

Een fulltime functie tussen de 32 en 40 uur met een eerlijk salaris en de flexibiliteit om zowel op kantoor als vanuit huis te werken. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiedagen, vakantiegeld, laptop, telefoon en een solide pensioenregeling. En niet te vergeten; een gezellige werkomgeving met collega’s die altijd in zijn voor een praatje bij de koffie, een vrijdagmiddagborrel of een teamuitje!

Werken bij Lumick

Lumick is onderdeel van Bereik digital out of home en maakt deel uit van een groeiende organisatie die streeft naar voortdurende verbetering. Je zult zelfstandig opereren, maar wel in gezelschap van leuke collega’s. We verwelkomen jouw enthousiasme, motivatie en input graag. Lumick biedt een open en persoonlijke cultuur, waarbij de deuren altijd openstaan bij jouw collega’s en de directie.

Onze collega’s zijn niet alleen gezellig, maar ook flexibel en behulpzaam. Samen bereiken we meer, dat is ons motto.

Je bent creatief en een tikkeltje technisch. Je hebt er geen problemen mee om met het marketingteam mee te denken. Je houdt van gezelligheid en vindt het leuk om af en toe informele activiteiten met collega’s bij te wonen.

Geïnteresseerd in deze functie?

Klik op onderstaande knop en stuur een motivatiemail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over Lumick? Bezoek onze website op www.lumick.com voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van Lumick?