Photo Ceiling

Een unieke daglicht ervaring, speciaal ontwikkeld voor uw kantoor, school of zorginstelling. Beschikt u over een donkere ruimte waar uw medewerkers in moeten werken of kijken uw patiënten naar een saai systeemplafond tijdens hun behandeling? Met een photo ceiling zorgt u niet alleen voor een goede daglicht ervaring, maar ook een fijner en sfeer verhogend uitzicht. Lumick helpt u hier graag bij.

 

Waarom een photo ceiling iets voor uw onderneming is?
  • Een positieve afleiding tijdens een behandeling, vergadering of bezoek.
  • Een toename van energie voor u, uw collega’s en bezoekers.
  • Het buitengevoel zorgt voor afname van angst en stres.
  • Een bezoek aan uw instelling of onderneming wordt als prettiger ervaren.
  • Een visuele wow-factor binnen uw onderneming of instelling.
Installatie panelen en maatwerk

We denken graag met u mee over welke Led-panelen geschikt zijn voor uw ruimte en passen bij uw wensen. Lumick maakt de panelen zelf in Nederland waardoor maatwerk geen enkel probleem is.

 

Standaard zijn onze panelen te verkrijgen in de systeemplafond formaten 60×60, 60×120 en 120x120cm. Daarbij zijn ze dimbaar, denk bijvoorbeeld aan 0-10V, DALI of met een afstandsbediening. Verder kunt u kiezen uit panelen met een glaseffect of juist ontspiegeld. Maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Zo kunt u extra verlichting toevoegen of bijvoorbeeld een ander kleur profiel kiezen.

 

Onze Standaard panelen zijn gemaakt voor in het systeemplafond en voorzien van een ‘Plug en Play’ oplossing voor het licht. Hierdoor zijn onze panelen binnen een lunchpauze te installeren. Maar ook zonder systeemplafond kunt u van dit product profiteren. Tot slot kunt u kiezen tussen onze haarscherpe foto’s, online beeldbanken of uw eigen ontwerp. Onze ontwerpers kunnen altijd het gewenste effect creëren.

CTA_NL_pricelist
CTA_NL_brochure
Over Lumick

Lumick is ontstaan naar aanleiding van de vraag of het mogelijks was een visueel aantrekkelijke oplossing te bedenken, als alternatief voor het saaie witte plafond waar patiënten naar moeten kijken tijdens een behandeling.

 

Naar aanleiding van deze vraag leveren wij al meer dan vijf jaar de mooist LED-wolkenplafonds op de Europese markt. Met onze wolkenplafonds voegen we aan elke ruimte een extra beleving toen. Uiteraard kunnen er ook andere afbeeldingen worden toegevoegd in plaats van een wolkendek.

ALBEDA COLLEGE

Het Albeda College in Vlaardingen, was op zoek naar manieren om een multifunctionele ruimte te creëren voor de leerlingen. Een plek waar leerlingen zich overdag lekker kunnen ontspannen en zelfstandig werken wanneer dit nodig is.

EYE MEDIA TELEVISION

Het hoofdkantoor van EM|TV, gevestigd in Amsterdam, wilde een uniek element aan hun huidige directiekamer toevoegen. Met een wolkenplafond heeft de ruimte een open en aangenaam karakter gekregen.

SG SPIERINGSHOEK

De scholengemeenschap Spieringshoek heeft twee stilte ruimtes voorzien van wolkenplafonds. De plekken bieden leerlingen de mogelijkheid om aan huiswerk en groepsprojecten te werken.