Photo Art

Lege wanden zijn verleden tijd met Lumick.com Photo Art, de mooiste kunst gecombineerd met onze daglicht LED verlichting. Samen met het Nederlands Fotomuseum hebben we een dunne lijst ontwikkeld voor aan de wand, met dezelfde unieke kwaliteiten als onze andere plafondproducten. Standaard uitgevoerd in een modern, wit frame past onze Photo Art in elke ruimte en kan er genoten worden van ieder kunstwerk. Of het nu gaat om een foto uit het archief van het Nederlands Fotomuseum, of het laatste topstuk gemaakt door één van de kunstenaars uit ons netwerk. Voor iedere woonkamer, kantoorruimte of instelling hebben wij een geschikte afbeelding. Zo niet? Dan gaan we op zoek naar het gewenste beeld en brengen het met Lumick.com Photo Art tot leven!

Standaard

Onze panelen zijn standaard te verkrijgen in de systeemplafondformaten 100×100, 120×90, 240×120 en 300×120

Offerte aanvragen

Maatwerk

Lumick maakt de panelen zelf in Nederland waardoor maatwerk geen enkel probleem is.

Neem contact op

FOTOGRAFIE

Je kunt kiezen tussen onze haarscherpe foto’s, online beeldbanken of je eigen ontwerp. Onze ontwerpers kunnen altijd het gewenste effect creëren.

ANDERE KLEUR

Onze profielen worden standaard voorzien van een witte lifter. Wil je een andere kleur, dan is dat geen enkel probleem.

DIMBAAR

Al onze panelen zijn standaard dimbaar. Graag horen we van jou op welke manier. Denk bijvoorbeeld aan 0-10V, DALI of met een afstandsbediening.

CTA_NL_pricelist
CTA_NL_brochure

ALBEDA COLLEGE

Het Albeda College in Vlaardingen, was op zoek naar manieren om een multifunctionele ruimte te creëren voor de leerlingen. Een plek waar leerlingen zich overdag lekker kunnen ontspannen en zelfstandig werken wanneer dit nodig is.

EYE MEDIA TELEVISION

Het hoofdkantoor van EM|TV, gevestigd in Amsterdam, wilde een uniek element aan hun huidige directiekamer toevoegen. Met een wolkenplafond heeft de ruimte een open en aangenaam karakter gekregen.

SG SPIERINGSHOEK

De scholengemeenschap Spieringshoek heeft twee stilte ruimtes voorzien van wolkenplafonds. De plekken bieden leerlingen de mogelijkheid om aan huiswerk en groepsprojecten te werken.