Dealer of wederverkoper worden van Lumick.com?

Lumick.com is continu opzoek naar enthousiaste dealers of wederverkopers. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw projecten unieker en meer onderscheidend te maken. Onze ervaring is dat ons concept een mooie toevoeging is op veel portefeuilles.

Wanneer u dealer of wederverkoper wordt geniet u van aantrekkelijke voordelen:

  • Maatwerkoplossingen en overige ondersteuning van ons grafische team
  • Voordelen qua inkoop
  • Voordelige demo-opties
  • Snelle levertijden

Voor wie is het aantrekkelijk om dealer of wederverkoper te worden?

Onze wederverkopers en dealers zoeken wij in verschillende branches. Onder andere in de installatietechniek, print- en signbedrijven, architecten, interieurspecialisten en branches waar ons product een mooie aanvulling is op de rest van het assortiment.

Graag komen we met u in contant om de mogelijkheden te bespreken.

ALBEDA COLLEGE

Het Albeda College in Vlaardingen, was op zoek naar manieren om een multifunctionele ruimte te creëren voor de leerlingen. Een plek waar leerlingen zich overdag lekker kunnen ontspannen en zelfstandig werken wanneer dit nodig is.

EYE MEDIA TELEVISION

Het hoofdkantoor van EM|TV, gevestigd in Amsterdam, wilde een uniek element aan hun huidige directiekamer toevoegen. Met een wolkenplafond heeft de ruimte een open en aangenaam karakter gekregen.

SG SPIERINGSHOEK

De scholengemeenschap Spieringshoek heeft twee stilte ruimtes voorzien van wolkenplafonds. De plekken bieden leerlingen de mogelijkheid om aan huiswerk en groepsprojecten te werken.