HET VERHAAL ACHTER LUMICK.COM

Lumick.com™ is ontstaan binnen het domein van de gezondheidszorg en naar aanleiding van de vraag of het mogelijk is een visueel aantrekkelijke oplossing te bedenken, als alternatief voor het saaie witte plafond waar patiënten naar liggen te kijken. Naar aanleiding van deze vraag leveren wij al meer dan 5 jaar de mooiste wolkenplafonds op de Europese markt. Haarscherp beeld in een ultradun LEDpaneel, voor een concurrerende prijs. Met onze wolkenplafonds voegen we aan elke ruimte een extra beleving toe.

Daglicht

Door het simuleren van daglicht met de juiste LED panelen en gebruik van realistische hoge resolutie foto’s, krijg je binnen écht het gevoel dat je buiten aan het werk bent of onder een blauwe hemel behandeld wordt. De kleurtemperatuur van onze verlichting komt overeen met daglicht. Zo lijkt het alsof je door een levensecht venster naar buiten kijkt en ervaart men ook binnen de positieve effecten van daglicht.

CTA_NL_pricelist
CTA_NL_brochure

5 redenen om voor een Lumick.com wolkenplafond te kiezen

  • Een positieve afleiding tijdens een behandeling, vergadering of bezoek.
  • Toename van energie voor jou, je collega’s en bezoekers.
  • Het buitengevoel zorgt voor afname van angst en stress.
  • Een bezoek aan jouw instelling of onderneming wordt als prettiger ervaren.
  • Een visuele wow-factor binnen jouw onderneming of instelling.

ALBEDA COLLEGE

Het Albeda College in Vlaardingen, was op zoek naar manieren om een multifunctionele ruimte te creëren voor de leerlingen. Een plek waar leerlingen zich overdag lekker kunnen ontspannen en zelfstandig werken wanneer dit nodig is.

EYE MEDIA TELEVISION

Het hoofdkantoor van EM|TV, gevestigd in Amsterdam, wilde een uniek element aan hun huidige directiekamer toevoegen. Met een wolkenplafond heeft de ruimte een open en aangenaam karakter gekregen.

SG SPIERINGSHOEK

De scholengemeenschap Spieringshoek heeft twee stilte ruimtes voorzien van wolkenplafonds. De plekken bieden leerlingen de mogelijkheid om aan huiswerk en groepsprojecten te werken.