Lumick Lease

Een Lumick.com wolkenplafond is dé oplossing voor een realistisch wolkenplafond met daglicht ervaring. Het wolkenplafond brengt extra daglicht binnen, wat de sfeer in de inpandige ruimte ten goede komt.  Via Lumick Lease, kunt u een wolkenplafond leasen en de bespaarde euro’s direct investeren in uw onderneming. Wel zo prettig!

Voordelen in één oogopslag:

Voordelen in één oogopslag:

  • U heeft geen grote cash-out
  • U betaalt een vast bedrag per maand wat het erg overzichtelijk maakt
  • U neemt de maandelijkse huur mee in uw winst- en verliesrekening; u heeft operationele kosten i.p.v. financieringskosten
  • Het aanbetalen van de BTW is niet nodig
  • Installatiekosten kunnen meegenomen worden in de lease
Albeda college

Albeda college

Het Albeda College in Vlaardingen, was op zoek naar manieren om een multifunctionele ruimte te creëren voor de leerlingen. Een plek waar leerlingen zich overdag lekker kunnen ontspannen en zelfstandig werken wanneer dit nodig is.

Eye Media Television

Eye Media Television

Het hoofdkantoor van EM|TV, gevestigd in Amsterdam, wilde een uniek element aan hun huidige directiekamer toevoegen. Met een wolkenplafond heeft de ruimte een open en aangenaam karakter gekregen.

SG Spieringshoek

SG Spieringshoek

De scholengemeenschap Spieringshoek heeft twee stilte ruimtes voorzien van wolkenplafonds. De plekken bieden leerlingen de mogelijkheid om aan huiswerk en groepsprojecten te werken.

CREATE YOUR OWN SKY

lum_cta-button_downloadbrochure_zondertagline

1500+ merken in Europa
werken met Lumick.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search