Visualiseer daglicht met een led systeemplafond

led-systeemplafond

Op kantoor, in de wachtkamer van de tandarts of op school: de sfeer in een ruimte is bepalend voor onze stemming. Het interieur van een ruimte is in dit geval doorslaggevend. Welke kleuren hebben de muren? Welke belichting verlicht de kamer? En schijnt er daglicht door de ramen? Creativiteit, een positieve bui, productiviteit en een kalmerende stemming worden gemotiveerd door de juiste kleuren in het interieur op te nemen. Daarnaast is daglicht van groot belang: zo creëert u binnen een buitengevoel. Lumick simuleert daglicht door middel van een led systeemplafond en geef uw ruimte een energyboost.

Stel uw ruimte in een helder daglicht

Lumick biedt u alle mogelijkheden om het daglicht naar binnen te halen. Een led systeemplafond is innovatief, duurzaam, warm en heeft een krachtige werking. In combinatie met een inspirerend, prikkelend design krijgt uw ruimte een positieve lading. Tevens bieden de led panelen van Lumick tal van voordelen op het gebied van gezondheid, productiviteit en positivisme. Denk hierbij aan verbeterde prestaties, hogere concentratie en meer energie op de werkvloer. Ook kan een led systeemplafond stress en angst wegnemen. In wachtruimtes en zorgomgevingen brengt dit een kalmerend effect teweeg. Deze resultaten worden als prettig ervaren.

Uw ruimte bloeit op met deze vernieuwende designs

Een fris buitengevoel creëren, kan u bewerkstelligen door uw plafond te sieren met een eigen design of door te kiezen uit een van de honderden innovatieve designs van Lumick. De foto’s van Lumick, voor een uniek led systeemplafond, bevatten een hoge resolutie. Het lijkt net of u echt naar een sterrenhemel of wolkenlucht kijkt. Zo zullen u, uw collega’s en bezoekers zich energieker voelen wanneer u kiest voor een wolkenplafond. Indien u graag een kalmerend effect wilt bewerkstelligen, kan een sterrenhemel plafond rust bieden. Heeft u zelf een prachtige foto die u graag aan uw plafond ziet schitteren? Denk hierbij aan een eigen originele foto of uw bedrijfslogo. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en streven we naar de unieke daglichtervaring. De led panelen zijn een ware toevoeging voor uw interieur.

lum_cta-button_downloadbrochure_02

Energiebesparende ledpanelen

Bij Lumick bent u verzekerd van een zuinig systeemplafond. Ten opzichte van de welkbekende gloeilamp besparen ledpanelen extreem veel energie. De verlichting doet hier echter in geen enkel opzicht aan ten onder; u kunt zelfs profiteren van meer en beter licht en goede lichtkwaliteit. Tevens gaan de ledpanelen lange tijd mee en kunt u langdurig genieten van de unieke ervaring, positieve effecten van uw led systeemplafond. U kijkt naar een haarschelp beeld van een uitzicht naar wens.

Kies voor meer energie en een fris buitengevoel met een led systeemplafond

U kunt binnen, in uw eigen ruimte, zelf een buitengevoel ervaren. Geniet van een rustgevend gevoel, opperste concentratie, meer energie, hogere productiviteit of een unieke ervaring. Uw collega’s, bezoekers en uzelf leven op van daglicht. Profiteer van positivisme en een fraai interieur: breng een led systeemplafond aan op de werkvloer, in uw zorgomgeving of op uw eigen gewenste locatie. Neem snel contact op met Lumick.com en ontdek de mogelijkheden van een led panelen.

lum_cta-button_prijslijst
Tags: