Uw Persoonlijke LED Sterrenhemel – Sterrenhemel plafond

Creëer een prachtig sterrenhemel plafond met het Lumick.com LED Standaard systeemplafond. Lumick.com combineert hoge resolutie foto’s van het heelal met speciaal ontwikkelde LED verlichting. Op deze manier maken wij een uniek product dat voldoet aan alle wensen van de klant. Ontworpen om perfect in uw systeemplafond te passen, maar ook zonder systeemplafond kunnen wij het installeren. Uw unieke Lumick.com LED sterrenhemel plafond heeft u al vanaf €195,- per paneel.

Allerhoogste kwaliteit

Vraagt u zich af hoe wij onze klanten van de beste kwaliteit kunnen voorzien? Dit komt omdat wij alles in Nederland laten fabriceren. Wij zitten namelijk dicht op de productie en kunnen meteen ingrijpen als iets niet aan onze hoge maatstaven voldoet. Om deze reden bieden we 2 jaar garantie op onze LED sterrenhemels. Onze LED lampen hebben maar liefst 50.000 branduren en onze hoge resolutie foto prints blijven tientallen jaren kleurecht.

Levensechte sterrenhemel plafonds

Al onze sterrenhemel plafonds lijken levensecht, omdat ze worden gemaakt met echte foto’s van het heelal. In onze webshop kunt u kiezen uit meer dan 300 verschillende print-combinaties. Ook is het mogelijk om uw eigen foto’s te gebruiken in een Lumick.com wolkenplafond. Zo maakt u de LED panelen nóg persoonlijker. Met de nieuwste printtechnieken wordt de door u gekozen foto geprint op speciaal backlit PVC. Dit wordt vervolgens gelamineerd en in combinatie met de energiezuinige LED daglichtlampen zorgt dit voor een zéér natuurgetrouwe weergave.

Uniek ontwerp

Door het unieke ontwerp van de Lumick.com LED panelen komen de foto’s een paar centimeter verdiept in het systeemplafond te liggen. Hierdoor ontstaat een gevoel van diepte, waardoor het net lijkt alsof men door een echt skylight naar buiten kijkt. De Lumick.com LED panelen zijn eenvoudig zelf te plaatsen in elk standaard systeemplafond. Lumick.com Sterrenhemels worden vooral gebruikt in slaapkamers & wachtruimtes.

lum_cta-button_downloadbrochure_02

Lumick één van de grootste in de Benelux

Onze LED panelen zijn krachtig, warm en energiebesparend. Innovatieve LED-technologie en een inspirerende design zijn de reden dat Lumick één van de grootste leveranciers van LED plafonds in de Benelux. In combinatie met Hoge Resolutie foto’s creëert Lumick de mooiste sterrenhemelplafonds. Een uniek product, waarbij alles draait om originaliteit en volledig is opgestemd op uw wensen. LED-verlichting is extreem energiezuinig vergeleken met de oude gloeilamp, zonder daarbij te verliezen in keuzemogelijkheden, lichtkwaliteit en lichtsterkte. Door het innovatieve design en schitterende lichteffect bieden LED-lampen een simpele manier om uw interieur te verfraaien.

Heeft u al een Lumick sterrenhemel plafond?

De mogelijkheden van een foto in uw plafond zijn legio. U kunt ons een eigen foto aanleveren of misschien wilt u wel uw bedrijfslogo gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een foto te kiezen uit onze eigen database. Lumick.com heeft jarenlange ervaring met de montage van een Lumick.com LED sterrenhemel. Zelfs als u op het werk of misschien thuis, niet eens over een systeemplafond beschikt dan hebben wij daar een oplossing voor. Daarom is het altijd verstandig om samen met ons de mogelijkheden te verkennen alvorens u een definitief besluit neemt. Breng meer leven in uw interieur en neem contact op met Lumick.com.

lum_cta-button_prijslijst
Tags: