LUMICK.COM – CREATE YOUR OWN SKY!

De afgelopen jaren hebben wij constant gewerkt aan een brede en fraaie beeldbank met foto’s in de hoogste kwaliteit. Uit deze honderden foto’s hebben wij een selectie gemaakt en deze samengebracht tot een aantal keuzedocumenten, deze vindt u bij ‘Image Catalogue’. Mocht de foto van uw dromen hier niet tussen zitten kijk dan bij de ‘Image Creator’ of neem contact met ons op via +31108331000 of info@lumick.com.

ALBEDA COLLEGE

Het Albeda College in Vlaardingen, was op zoek naar manieren om een multifunctionele ruimte te creëren voor de leerlingen. Een plek waar leerlingen zich overdag lekker kunnen ontspannen en zelfstandig werken wanneer dit nodig is.

EYE MEDIA TELEVISION

Het hoofdkantoor van EM|TV, gevestigd in Amsterdam, wilde een uniek element aan hun huidige directiekamer toevoegen. Met een wolkenplafond heeft de ruimte een open en aangenaam karakter gekregen.

SG SPIERINGSHOEK

De scholengemeenschap Spieringshoek heeft twee stilte ruimtes voorzien van wolkenplafonds. De plekken bieden leerlingen de mogelijkheid om aan huiswerk en groepsprojecten te werken.