Een Lumick.com fotoplafond heeft een positieve impact op uw medewerkers

Vaak brengen mensen een groot deel van hun tijd door in een kantoorgebouw. Jammer dus dat een kantoor vaak van die saaie systeemplafonds hebben. Een fotoplafond van Lumick.com kan een saai kantoor omtoveren in een inspirerende, sfeervolle ruimte waar werknemers zich graag in bevinden. Uit onderzoek blijkt dat een foto in uw plafond een positief effect heeft op de stemming van mensen die hun dag op kantoor doorbrengen. Dit positieve effect uit zich onder andere in een hogere productiviteit en helderheid van uw werknemers. Verfraai uw kantoor met een fotoplafond van Lumick.com.

Een fotoplafond word verlicht met behulp van speciale ledpanelen en is in ieder systeemplafond te plaatsen. Dergelijke ledpanelen zijn geschikt voor zowel grote als kleinere ruimtes. Zo kunnen kleine en afgesloten kantoorkamertjes met behulp van een verlicht fotoplafond aanzienlijk ruimtelijker ogen en daarom zullen werknemers het veel prettiger vinden om in deze ruimtes aan het werk te gaan. Ook voor andere omgevingen in kantoren, zoals recepties en conferentiezalen zijn verlichte fotoplafonds een uitstekende keuze. Door de eindeloze mogelijkheden van het Lumick.com fotoplafond kunt een ontvangsthal omtoveren tot een unieke ervaring voor uw bezoekers. Onze slogan is niet voor niets “Create your own sky”, de mogelijkheden worden alleen beperkt door uw eigen creativiteit.

lum_cta-button_downloadbrochure_02

De mogelijkheden van een foto in uw plafond zijn legio. U kunt ons een eigen foto aanleveren of misschien wilt u wel uw bedrijfslogo gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een foto te kiezen uit onze eigen database. Lumick.com heeft jarenlange ervaring met de montage van een fotoplafond. Zelfs als u op het werk of misschien thuis, niet eens over een systeemplafond beschikt dan hebben wij daar een oplossing voor. Daarom is het altijd verstandig om samen met ons de mogelijkheden te verkennen alvorens u een definitief besluit neemt. Breng meer leven in uw kantoor en neem contact op met Lumick.com.

lum_cta-button_prijslijst
Tags: